Instalator desfundare conducte baie

Desfundare canal București și Ilfov

 

Această formă de curățare a scurgerilor a devenit din ce în ce mai populară în ultimii ani. Un hidro-jet funcționează ca foc pentru conducte – jetul aruncă un flux de apă de înaltă presiune cu pulverizator, care îi permite să ajungă în toate zonele conductelor tale.

Este o modalitate eficientă de a vă curăța conductele, de a vă spăla instalațiile de canalizare și de drenare din interior. Folosind pompe de ultimă generație și furtunuri flexibile, jetul de apa cu înaltă presiune este propulsat în liniile de canalizare. Desfundarea se face cu un furtun subțire, greu, cu o duză specială de jet pe capăt. Duza are o varietate de jeturi de apă înainte și invers care trag jetul adânc în goluri, deoarece blastează apă sub presiune spre pereții conductelor.

Chiar și cele mai dificile blocaje și acumulări nu pot rezista la jetul de apă, care elimină grăsimea, rupe înfundările, scurge nămolurile și sedimentele de pe părțile tevilor și curăță reziduurile murdare ale canalului de scurgere și conductele de canalizare.

 

Servicii:

N

Inspecție video conducte canalizare

N

Desfundare înaltă presiune

N

Desfundare canal de scurgere sau șanțuri de curățare

N

Curățarea depunerilor de nisip

N

Curățarea decantoarelor

N

Curățarea rezervoarelor

N

Desfundare conducte baie, bucătărie cu șarpe electric

N

Instalator desfundare

 

Sună-ne la 0767.322.399!

Camera video inspectie canal

Inspecție video conducte canalizare

Pentru a afla mai multe despre serviciile noastre sau pentru a face o programare, sună-ne la 0767.322.399

Deschide conversația
Salut!
Cu ce te putem ajuta?
Call Now Button